A tegnapi műsorunk vendége teljesen beindította a hallgatóságot

Sokan kérdeztétek üzenetben és kommentben, hogy melyik az a játékwebáruház, amelyet a tegnapi vendégünk emlegetett a déli adásunkban. Hát nem csodálom, hogy ennyire rácuppantok a témára, hiszen több, mint 15 ezer játék a választékban és 20.000 forint feletti ingyenes kiszállítás valóban nagy segítség lehet karácsony előtt. Mert hát valljuk be, az ünnepek már itt vannak a nyakunkon, ez az időszak mindig nagyon hamar eltelik és egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy a nagy rohanásban már kellene átadni az ajándékokat, de még nincs is amit. Egy webshop ezen nagyon sokat segíthet, hiszen rengeteget levesz a vállunkról. Ráadásul ha erről a webshopról rendelsz, akkor egy GSL futár viszi házhoz (vagy csomagpontra) a csomagodat, ami szerény véleményem szerint az egyik legjobban működő futárszolgálat országunkban. De persze ezzel lehet vitatkozni. Mindegy. Most nem róluk van szó, hanem a jatekwebshop.eu webáruházról.

Miért is érdemes innen rendelni?

Először is azért, mert mint minden webshop estében, időt spórolunk meg vele. A számítógépünk vagy telefonunk előtt ülve gyorsan ki tudjuk választani, hogy mit szeretnénk megrendelni, és néhány kattintás után a vásárlás már meg is történt. A mai világban szerintem pedig teljesen értelmetlen azon aggódni, hogy mi van, hogyha nem jó az a dolog, amit megrendeltünk, mivel elállási jogunk van és bizonyos ideig visszaküldhetjük azt a webáruháznak. (A weboldal alján még elállási nyilatkozat mintát is talál az ember, ha a szükség úgy hozza, hogy élnie kell ezzel a jogával).

De az előző bekezdéssel végül is nem mondtam sokat, hiszen az, hogy időt spórolunk egy webshop használatával, ahogyan már mondtam, mindegyik webshopra igaz. De akkor mitől más ez? Mitől érdemes igazán innen rendelni? Attól a több, mint 15 ezer játéktól, ami elérhetővé válik számunkra, ha tőlük rendelünk. Tudjátok, előfordult már biztos veletek is, de velem többször, hogy több helyről rendeltem ajándékokat, mert nem találtam meg őket egy helyen és így mindegyikhez kellett még postaköltséget is fizetnem. Az a jó ebben a hatalmas választékban, hogy erről a webshopról letudhatod az összes gyereket a családodban egyszerre, és mivel így már szinte biztos, hogy eléred a 20.000 forintot, úgyhogy nem kell postaköltséget fizetned, sem egyszer, sem többször. Ez már igazi spórlást jelent, hiszen a legtöbb webshoppon a postaköltség 600-1100 forint között mozog, ami megszorozva négy vagy öt vásárlással, már igazi vagyon. Itt is egyébként 990 forint a postaköltség, de mondom, ha az ember okosan oldja meg, és egyszerre rendel mindenkinek, akkor nem kell ezzel törődni.

Mi van amúgy a választékban?

Ez azért fontos, mert lehet, hogy most azt gondolod, hogy neked egy négy hónapos csecsemő és egy 11 éves, már majdnem tinédzser gyerek van csak a családodban, és biztosan nem tudsz mindkettőjüknek innen vásárolni. Tévedsz! A több mint 15 ezer játék mindenféle korosztály, nemet és érdeklődési kört lefed. Vegyük csak először a nagyobb kategóriákat: mesehősök, babajátékok, kreatív játékok, plüssök, szabadtéri játékok, társas játékok, építőjátékok, elektromos játékok, jelmezek és iskolafelszerelések. Aztán ezeken belül még halmozva találja az ember az alkategóriákat, hogy még pontosabban tudjon keresni. Szerintem ez a rendszer azért nagyon vagány, mert nem csak könnyen megtalálja az ember, amit keres (amúgy kereső is van, ahová be lehet írni a keresett játék nevét), de azoknak is lehetőséget ad, hogy kiválasszanak valami vagány játékot, akik egyébként ötlethiányban szenvednek. Mert valljuk be, honnan tudná egy egyedülálló, negyvenes férfi, hogy a 12 éves unokahúga mire vágyik? Például onnan, hogy megnézi ezt  webshopot, és látja, hogy mik a menő játékok, amiket mindenki vásárol. De ha, tegyük fel, hogy negyvenes, egyedülálló férfinknak fogalma sincs, hogy a menő játékok közül melyik való épp a 12 évesnek, akkor még abban is ki van segítve, mert minden játékhoz tartozik még korosztályi ajánló is, ami maga a luxus. Úgy gondolom, hogy ez a webshop teljes mértékben alkalmas sokgyermekes szülők megsegítésére, akik tudják, hogy mit akarnak (és mit akar a gyerek), csak nincs idejük vásárolni, de olyanok számára is, akik nemcsak, hogy gyerektelenek, de teljesen inkompetensnek érzik magukat egy gyermeknek való ajándékvásárlás témájában.

Ja és én még azt imádom, hogy nyugodtan nézelődhetek és olvasgathatok a játékok után és nem kérdezi meg senki sem, hogy segíthet-e valamiben. Na mert onnantól teljesen elmegy a kedvem a vásárlástól is.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.