Rádió hallgatással könnyebben telik egy nehéz nap is

Életem első munkahelyén dolgozom még, nem szeretem a változást, ezért nem is váltok, meg vagyok elégedve ezzel a kis eladói és árufeltöltői munkakörökkel. Minden nap rádiót hallgatok, az üzletben szól a legjobb zenéket sugárzó rádióadás, szeretem amikor beszélgetős részek is vannak, de a zenére mindig könnyebben megy a munka, még ha nehéz napom is van.

A termékek eladása és a termékek polcokra való kihelyezése is vidámabban telik, ha közben a kedvenc zenéim szólnak a rádióból. Nem volt ez másképpen aznap sem, amikor az üzlet hátsó részébe a raktárba megérkeztek a raktári állványok.

Hosszas keresgélést követően az üzlet tulaja talált egy remek céget, akik kedvező áron, nagyon jó minőségben árulnak az interneten raktári állványokat. Nagyon könnyen kiválasztották, hogy mely fajta állványra lenne szükségük, segítségre volt a cég honlapja teljes mértékben, mivel leírással és képekkel illusztrálva mutatják be termékeiket megkönnyítve ezzel a vásárlóik döntését.

Igényfelmérés után rögvest megrendelés

AZ üzlet tulajdonosa árajánlatot kért a raktári állványok közül egy raklapos tárolóra. Sokféle árunk érkezeik, amelynek különlegesen jó állványrendszerre van szüksége, nem csak raklapon, hanem dobozokban is tárolunk, ezért fontos, hogy sokféle fajtájú dolgot tudjunk tárolni. A kiválasztott termék teljesen alkalmas erre a célra, mivel hordón keresztül, raklap, dobozok tárolására is alkalmas. Ez a Statikus -típusú polcrendszer nagyon nagy teherbírású, és nagyon sokoldalú, úgyhogy remek választásnak bizonyul.

Erről a kiérkező műszaki szakember, aki azért jött, hogy felmérje pontosan, hogy a főnököm által kiválasztott állványrendszer típus, tényleg alkalmas -e, minden igényünket kielégíti-e. A főnököm remekül választott, ezt erősítette meg az érkező műszaki szakember is. Mindent pontosan és precízen lemért, tanácsot adott, hogy lehetne a legtöbb helyet spórolni, illetve, hogy lenne a legjobb a helykihasználása a helyiségnek.

Nagyon együttműködő és ötletgazdag beszélgetést folytattak a főnökömmel, mait mi is fél füllel végig hallgattunk a munkatársaimmal és vártuk, hogy mi lesz a folytatás. 

Szerencsére hamar megérkezett az árajánlattal egybekötött látványterv, mely segített elképzelni, hogy milyen is lesz az új raktárunk. Ezeket a látványterveket a főnökünk megmutatta számunkra is, kikérte a véleményünket, és mi teljes mértékben elégedettek voltunk, örültünk, hogy egy ilyen jó nagy teherbírású, jól alakítható, könnyen áttekinthető új rendszerrel fog gyarapodni a bolt. Miután ezt átbeszéltük a főnökünkkel, ő elfogadta a kedvező, nagy látványos árajánlatot.

A szállítás és a beszerelés, előre egyeztetett időpontban történt, hogy a bolt forgalmába egy cseppnyit se zavarjanak bele. Nagyon rugalmasak és megértőek voltak, és mindenben a mi érdekünket nézték, mint a vásárlók az elsők címszóval.

Az állványok meg is érkeztek, a szerelést nagyon hangtalanul, a szerelő szakemberek nagyfokú hozzáértésével zajlott. Nagy könnyebbség ez a megrendelők számára, hogy a cég vállalja, hogy össze is szereli a megrendelt raktári állványokat, nem kell még pluszban szerelő után nézni, aki ért effajta állvány összerakáshoz. Ez is egy nagy pozitívuma volt a cégnek. A szerelők nagyon gyorsan dolgoztak, miután végeztek, egy állvány gyorstalpalót tartottak, hogyan is érdemes használni, hogyan milyen részekre érdemes pakolni, elhelyezni súlyosabb szállítmányokat.

Ezt a felvilágosítást nagyon hasznosnak találtuk.

Még garancia is jár.

Miután végeztek az összeszerelő szakemberek, tájékoztatták a főnökömet, hogy minden általuk forgalmazott rendszerhez 2-5 évig terjedő garancia tartozik és tovább bővítés esetén még 10 év. Ennek a főnök nagyon megörült, mert terveiben szerepel a raktár bővítése, ugyan ilyen állványrendszerben. Miután ennyire meg volt elégedve a cég munkához, és megrendelőhöz való hozzáállásával, nem is csodálkoznék, hogyha már jövőre rögvest rendelne még egy komplex raktári állványt. Mi is nagy örömmel fogadtuk ezt az újítását, mivel a raktárunk jóval átláthatóbb, rendszerezettebb lett, könnyebben találjuk meg a termékeket, így a munkaidőnket hasznosabb dolgokkal, tevékenységgel tudjuk tölteni, mint egy – egy termék perceken át való keresése. Szuper, strapabíró állvánnyal még egy nehéz nap is jól telik, hát még akkor, hogyha a kedvenc számom szól mellé a rádióból, az már rögvest jó nappá fordul.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.