A rádióban hallott reklám miatt felújítottuk a fürdőnket

Ez van akkor, amikor a rádiót hallgatok. A sok reklám által mindig kibukik belőlem egy új ötlet, aminek van, hogy nem örülnek a körülöttem lévők. Most például pont egy fürdőszobás reklám miatt jött az ötletem, hogy a mi fürdőszobánkat is fel kellene újítani egy kicsit. Egyrészt azért, mert unom, másrészt mert már a beköltözés óta csak halogatjuk, hogy azt a sarokkádat kicseréljük.

Elmondtam a férjemnek, aki nem volt oda az ötletért, mert ő nagyon utál felújítani, és lakberendezni és minden egyebet, de, csak mert türelmetlen és nem tudja türelmesen kivárni, míg kész a felújítás. A házunkat is legszívesebben ő valamilyen mágikus erővel egy nap alatt elkészítette volna, úgy legalább nem kellett volna annyit várnia. Tény, hogy akkor én is kicsit türelmetlen voltam, már nagyon vártam, hogy kész legyen a házunk. De azért egy fürdőszoba felújítása nem tart annyi ideig, mint egy egész házat felépíteni, szóval a szájhúzását nem értettem, de meggyőztem őt róla, hogy mindenkinek jó lesz, ha a fürdőszobát felújítjuk.

Először a furdoszobaotletek.hu weboldalon néztünk körbe, mielőtt nekiálltunk a felújításnak. Persze előtte még bevásárolni is kellet, és meg kellett rendelni az új kádat, ez is eltartott egy pár napig, szóval addig nem tudtunk nekiállni a felújításnak, de az sem tartott sokáig, hogy megérkezzen a kád. Így aztán hamar bele tudtunk vágni és egész hamar készen is lettünk mindennel. Nagyon örültem neki, hogy végre készen van a fürdőszoba. Lefestettük a falakat is és most már sokkal jobban néz ki, mint előtte. Mert előtte a falak a fürdőben fehérek voltak, de én azt olyan snassznak és unalmasnak gondoltam, szóval szóltam is a férjemnek felújítás közben, hogy nem ártana a falakat sem lefesteni, nem tart az semmiből, hamar megvan az is. Ő is így gondolta, neki sem tetszettek annyira a fehér falak.

Amikor már mindketten festékes pólóban takarítottunk és pakolásztunk, a férjem viccesen meg is jegyezte, hogy reméli legközelebb ismét valami jó kis reklámot hallok majd a rádióban, ami miatt ismét támad majd egy remek ötletem. Bár jelenleg nincs tervben nálam, hogy bármit is felújítsak, de sosem lehet tudni. Lehet, hogy nem sokára ismét jön egy ötlet majd, amit a rádióban hallok, vagy olvasok az interneten. Ki tudja?!

Mindenesetre nagyon szép lett a fürdőszobánk. Egész hangulatos lett, főleg, hogy most már nem fehérek a falak. A sarokkád pedig teljesen új, nagyon kényelmes, kicsit nagyobb is, mint az előző. Vettünk egy másik tükröt is a mosdókagyló felé, szóval most már teljesen új színében pompázik a fürdőnk. Vettem néhány fürdősót is, olyanokat, amilyeneket még nem próbáltam és így avattam fel a fürdőt, kipróbáltam őket. Gyertyát gyújtottam, és ittam egy pezsgőt, miközben áztattam magamat a kádban.

Gondoltam, hogy közben hallgatok egy kis rádiót, hogy mégse legyen olyan csend, de aztán hamar rájöttem, hogy a sok zaj után, ami egy felújítással jár, nagyon igényelném a csöndet, szóval nem kapcsoltam be a rádiót és nem jöttek új ötletek, hogy mit kellene még csinálnunk. A férjem is örült a végén, hogy belevágtunk a felújításba, mert nagyon tetszik neki a végeredmény. Ezen felbuzdulva hátha esetleg a garázst is kicsit rendbe teszi, mert elég nagy kupit csinált ott az elmúlt hetekben.

Amikor beköltöztünk, szépen mindent bedobozoltunk ugyebár, mint minden rendes ember. A dobozokra mi is ráírtuk, hogy miben mi van, és voltak olyan dolgaink, amiket nem használtunk idáig sem minden nap, viszont nem szívesen váltunk volna meg tőlük, úgyhogy ezeket a dobozokat betettük a garázsba. Még jó, hogy ekkora a garázs. Aztán a férjem nagyon kereste a golfütőit, de hát fogalmunk nem volt, hogy hova tehettük. Ő felkutatta persze a dobozokat a garázsban is. Beletette abba a dobozba, ahova egyáltalán nem lett volna való a dobozon lévő feliratot nézve. Mindegy. A lényeg, hogy megtalálta. Na, de azóta mindent úgy hagyott, amit azóta sem rakott össze, szóval lassan ideje lenne, ha ott is rendet tenne végre. Mindennek eljön az ideje, mint a fürdőszoba felújítása.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.