Sport babakocsit vettem rádió hallgatás közbe

sport babakocsi

A cím már biztosan furcsának tűnik, de elmesélem hogy történt. Egy kismama élete bizony nem piskóta. Igazából nem maga a rosszul lét, a hízás a legnehezebb, hanem az állandó kontroll, amit a családod gyakorol rád. Akármilyen is vagy, ha egy nagy családba a középső gyerek, és van még legalább 6 testvéred, és igazából mindenki elhanyagol, amikor terhes leszel, akkor hirtelen fontos is. Persze nyilván, ez egy szempontból érthető, hiszen mégis csak egy külön életért lesz felelős az ember, és mindenki egészséges gyermeket szeretne, így okés, viszont ugyanakkor kissé furcsának tartom azt, hogy van olyan rokon, aki 10 éve egyáltalán nem érdeklődik irántam, és ilyenkor vesz egy kis zoknit, meglátogat, felfal egy csomó sütit nálunk és a kávé, aztán pedig elvárja hogy nagyon hálás legyek a figyelmességéért. Én ezt nem szeretem. Amióta terhes vagyok, a cég megengedte, hogy otthonról dolgozzak, ennek nagyon örültem, viszont nem értem, hogy miért érzi mindenki feladatának, hogy engem látogassan. Általában csak a szűk családnak, és a barátaimnak nagyon örülök, de a többit nem mondhatnám.

Jobban szeretek itthon dolgozni, kicsit rádiót hallgatni és pihenni. Múltkor éppen rádiót hallgattam, és közben az interneten néztem babakocsikat, amikor is találtam egy webshopot, ahol nagyon szép sport babakocsi volt készleten, jó ár-érték arányba. A szállítás pedig ingyenes volt.

Ez nagyon jó ajánlatnak tűnt, mivel sajnos nincs kocsim, és a plázákban rohangálni terhesen sem bizonyult jó ötletnek. Tényleg ennyi mindent intézhetek otthonról egyedül? Ez azért nagy kiváltság! A babakocsit összehasonlítottam más boltok babakocsijaival, de racionális alapon is megérte, ugyanis az általam kiválasztott mutsy nexo babakocsi 6 színbe is elérhető volt, és nagyon kreatív videók szemléltették a használatát. Így, aki olyan ügyetlen, mint én, az is rájön, hogy hogy működik, és ráadásul extra kicsire össze lehetett hajtani, és az anyaga is puha és jó minőségűnek tűnt a leírás alapján. Így hát nem is késlekedtem sokáig, megrendeltem. Érdemes a jó ajánlatokra azonnal lecsapni, mivel az internet könnyű hozzáférhetősége miatt órák vagy akár percek alatt elkapkodhatják az ember elől azt, amit kinézett magának. Én már jártam így, mondjuk az csak egy ruha volt. De a babakocsi azért elég fontos, hiszen rengeteg időt fog a baba a kocsiban tölteni, és az anyuka is sokat fogja tologatni.

Nem is kellet sokáig várni, pár napon belül már kihozták. A csomag meglepően sértetlen, jó állapotba volt, és mikor kibontottam akkor megnyugodtam, hiszen pontosan ugyanazt kaptam amit a képeken és a videóba láttam. Persze nem ajánlom, hogy bárki is aggódjon emiatt, hogy nem azt kapja, hiszen a legtöbb helyen adnak garanciát, ennél a webshopnál se volt másképp, így vissza lehet küldeni, ha nem azt kaptad amit szerettél volna.

Még épp időben megvettem a babakocsit, hiszen a következő hónapban már nagyon elkezdődtek a fájások, és be is kellett mennem vizsgálatra. Sok dolog volt még, amit el kellett intézzek, bár az utolsó pár hét hirtelen olyan volt, mintha nagyon-nagyon gyorsan telne az idő, én meg csak simán lassulok.

Azért örülök, hogy a babakocsit meg tudtam venni, mert miután megszületett a baba, abba vittem haza és nagyon jót aludt benne az úton. Az első nap amit végre kettesben töltöttünk, nagyszerű volt. Bár sírt kicsit, de hamar meg tudtam nyugtatni. És már a fejemben el is terveztem, hogy az új babakocsival mennyifele fogunk majd sétálni, és nagy túrákat teszünk majd a városban. Mindent meg fogok mutatni neki! Kívánom, hogy mindenki előbb-utóbb megtapasztalja ezt a csodás érzést!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.