Szerszámokkal és növényekkel ismerkedünk

Nem szeretnénk, ha a hölgyek kimaradnának a barkácsolás, faragás élményéből, főleg most, hogy jön a tavasz. Ezért egy minisorozatot indítunk, amiben bemutatjuk a kéziszerszámokat, kezdve a legegyszerűbbektől, mint a kalapács, fúró és a fűrész. Aztán szép lassan haladunk az egyre bonyolultabb tárgyak felé. Megismerkedünk olyan szerszámokkal is, mint a fúrószár és a menetfúró. A kiokosodásban segítségünkre lesz egy szerszám webáruház munkatársa, aki mióta az eszét tudja, szerszámokkal játszik, dolgozik, sőt, azt mondja, hogy az álmaiban is sokszor ragad kalapácsot. Na, nem ám gyilkossági szándékkal…

fúrószár, menetfúró, szerszám webáruház

fúrószár, menetfúró, szerszám webáruház

Azt tervezzük, hogy miután jól átrágtuk, hogy mivel lehet szép és érdekes dolgokat készíteni, adunk pár tippet, hogy a kezdő barkácsolók mihez lássanak hozzá, ami garantált sikerélményt hoz. Ebben is segítségünkre lesz szakértőnk.

Ezzel párhuzamosan minden reggel kicsit beszélünk arról is, hogy mikor milyen növényt, gyümölcsöt és zöldséget érdemes elvetni a kertben. Megbeszéljük, hogy mit hogyan kell ápolni, milyen helyre érdemes ültetni, sok napot kapjon vagy inkább árnyékos helyre tegyük, sok vízre van szüksége vagy beéri kevesebbel is. Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ kedvenc magazinunk kertészével. Remélem, már ti is kikészítettétek az ásót, kapát és a kesztyűt, hogy amint kisüt a nap és van egy kis szabadidőtök, mehessetek is a kertbe. Holnap reggel találkozunk!

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.